Welcome Guest

Min konto | Log ind |  Indkøbskurv :

0 vare(r)


Lave priser Træpiller Tyskland. Grænseoverskridende billige tyske træpiller!

Googler du Træpiller Tyskland Pris? Der er mange sites, hvor du kan finde de bedste priser på træpiller solgt online i Tyskland. De er ikke alle lige pålidelige. Hvem har står bag siden? Hvor længe siden, er det de sidst tjekkede priser? Sammenligner de æbler og pærer?

Spar penge på træpiller fra Tyskland. Der er stor besparelse ved køb af træpiller syd for grænsen. Det skyldes ikke alene den lave tyske moms på kun 7 % på biobrændsel og dyrefoder. Typisk kan du finde halv pris i Tyskland generelt på mange mærkevarer.

De handlende i Tyskland kan ofte få lastbil eller skibs fragten på varerne billigere til Tyskland end til danske destinationer. Det handler om mængden af varer til landet, flere returlæs og ikke mindst konkurrencen på fragten til de pågældende lande. Huslejer og arbejdsløn er også billigere i Tyskland. Derfor kan du få høj kvalitet træpiller til en rigtig god pris.

Hvis du vil udnytte de prisfordele, skal du købe dit brændsel i Tyskland.

Billige Træpiller · stokerpiller · Mængderabat på Træpiller

Globalbrænde HAR GRÆNSELANDETS BEDSTE PRISER på træpiller, stokerpiller, træbriketter, pejsebrænde, pilleovne, hestefoder og træspåner fra Tyskland

Træpiller Tyskland Priser

Gode priser på Træpiller. Hold huset opvarmet. Køb dine Træpiller her!

Intet tillæg - Alle priser inkl. moms - Høj mængderabat. Køb online med dankort.

Hos globalbraende.dk forhandler vi træpiller 6mm og træpiller 8mm til Danmarks skarpeste priser! Med vores salgsted i grænselandet kan vi sælge dig kvalitetsprodukter billigere.

Kvalitetsprodukter indenfor træpiller til meget Billige Priser; discount priser. Klar til afhentning få dage efter bestillingen & God service!

Vi forhandler træpiller fra German Pellets, Woodox, IKEA, LAVA, Barlinek, Olimp, Agrol, Laxå, Neova og Premium samt træbriketter - den bedste kvalitet biobrændsel til nogle af markedets bedste priser

Priser træpiller

Træpiller kan variere i pris fra kr. 1400.- pr. palle til kr. 2.900 pr. palle. Denne variation er over kr. 1.500.- dækker over mængderabatter, sæsonudsving, efterspørgsel, mængden af piller per palle, momsen på pillerne, kvaliteten på træpillerne, hvor dyr transporten var fra producenten samt ikke mindst hvor mange led fra producent til salgssted, der finder sted.

Tjek også om du herefter skal betale for gebyr til betalingskort eller for returpalle osv.

En af de største faktorer, der har indflydelse på prisen på træpiller, er oprindelsesland og producent. Det fleste billige træpiller er produceret i Østeuropa eller i det vestlige Asien. Disse træpiller sælges nok til en billig pris, men den lave pris kommer med en hage: Disse billige piller er som regel af ringe kvalitet. Det er det man kalder industripiller. Lavkvalitets-træpiller har desuden et lavt energiindhold samt et højt vandindhold, askeindhold og smuld i sækken. Dette betyder, at resultatet og oplevelsen ved brugen af træpiller af ringe kvalitet er mindre. Derfor kan relativt dyrere træpiller ofte godt betale sig, hvis man betragter det bedre energiindhold, mindre rengøring og generelle forbedring af brugeroplevelsen.

En af det vigtigste pointer er dog, at billige træpiller ofte giver meget slagge. Slagge er et restprodukt, der kommer ved forbrænding af materialer, der ikke er 100% rene. Træpiller kan have meget slagge, hvis råstoffet til produktionen har været urent fx træ med bark eller at der har været brugt et bindemiddel. Mængden er slagge hænger ofte sammen med askeprocenten. Slagge er dårligt for pillefyret, da det sætter sig i dets indre dele og kan medføre tilstopninger og andre mekaniske fejl. Gå efter kvalitetscertificerede træpiller. Kvalitets træpiller fra fx Tyskland og Sverige er altid produceret af rent træ, hvilket sikrer at indholdet af slagge er minimalt. Du bør af hensyn til miljøet også se efter træpiller, der er lavet af savsmuld fra gulv- og/eller møbelindustrien, som anvender kvalitetstræ.

Spar mange penge! - køb kvalitets stokerpiller i Tyskland. Træpiller · Afhentningspriser. Alle priser er afhentningspriser afhentet i Tyskland.