Welcome Guest

Min konto | Log ind |  Indkøbskurv :

0 vare(r)


Køb Ikea træpiller her hos Globalbrænde

Det er ikke så kendt, men IKEA producerer miljørigtigt biobrændsel som træpiller og briketter. Men IKEA navnet skal ikke bruges til disse produkter. IKEA brandet gælder udelukkende deres varer til hjemmet, møbler osv.

IKEA er ansvarlig for ca. 1% af verdens kommercielle træ forbrug, hvilket gør IKEA til en af ​​de største brugere af træ i detailsektoren. Derfor er det også naturligt at anvende restproduktet savsmuld fra deres produktion til biobrændsel.

Et af IKEA’s datterselskaber, håndterer produktionen af ​​alle virksomhedens træbaserede produkter.

Ifølge datterselskabet, arbejder over 16.000 medarbejdere på tværs af 50 steder i 10 lande med fremstilling af de ca. 100 millioner stykker af møbler, IKEA sælger årligt.

Træ er et fremragende materiale fra en kvalitet og miljømæssigt perspektiv  - så længe det er lovligt produceret og kommer fra ansvarligt drevne skove. IKEA accepterer kun træ fra bæredygtige skove eller intakte naturskove, hvis de er verificeret som ansvarligt forvaltet. IKEA’s langsigtede mål er at indkøbe alt træ til IKEA produkter fra certificerede skove. Ansvarligt drevne skove betyder, at der genplantes og opretholdes en biologisk mangfoldighed.

For at gøre IKEA til en mere bæredygtig virksomhed, blev processen om produktets livscyklus oprettet. Allerede i ide fasen bør designet tage hensyn til at produkter skal være flad-pakket, så at flere emner kan sendes på en gang; produkter bør også være lettere at demontere og genbruge. Råvarer der bruges skal være miljøvenlige, og siden træ og bomuld er to af IKEAs vigtigste råvarer, arbejder man med miljøvenlige skove og bomuld, og undgår overdrevent brug af kemikalier og vand.

IKEA Understøtter World Wildlife Fund (WWF)

IKEA og WWF har samarbejdet sammen siden 2002 i retning af en nedsat carbon footprint (Carbon Footprint er en betegnelse for den mængde af udledt CO2, som vi hver især er ansvarlige for gennem vores daglige energiforbrug) ved at fremme en ansvarlig og bæredygtig udnyttelse af ressourcerne. Partnerskabet omfatter projekter vedrørende skovbrug, klima og bomuld.

WWF er en af ​​verdens største og mest respekterede uafhængige organisationer, med næsten fem millioner tilhængere og et globalt netværk af aktive medlemmer i mere end 100 lande. WWF mission er at stoppe nedbrydningen af jordens naturlige miljø og bygge en fremtid, hvor mennesker lever i harmoni med naturen, ved at bevare verdens biologiske mangfoldighed, og sikre, at anvendelsen af vedvarende naturressourcer er bæredygtig, samt fremme reduktionen af ​​forureningen og unødvendigt forbrug.

Hvorfor vælge IKEA træpiller?

Når man producerer møbler udvælges og behandles træet efter mange kvalitets kriterier. Derfor er det blandt andet tørt træ. Modsat nogle store producenter som fx GermanPellets, som køber træ kun til træpiller. Her er der ikke samme krav til kvaliteten af træet eller fugten i træet.

Træpiller tyskland ikea. Produceres på IKEAs møbelfabrikker, som sikrer at de ensartede og i super kvalitet. Det er os bekendt den bedste træpille på markedet. globalbraende.dk sælger de billige svenske IKEA træpiller også i i hele læs fra Tyskland.

Brændværdi 4900 kcal/kg. Træpillerne laves hovedsaligt af rene lyse træsorter (fyr, gran, birk, ask, bøg) og er ikke tilsat bindemiddel, har et minimum af smuld, ringe tendens til slaggedannelse og et meget lille aske.

Læg mærke til at der er hele 960 kg på pallen (mod mange konkurrerende produkter ca. 896 kg) De følger kvalitetskravene fra DINplus, den højeste certificering af træpiller.

Produceret af: IKEA Industry.