Welcome Guest

Min konto | Log ind |  Indkøbskurv :

0 vare(r)


Kvalitets træpiller i hele træk

Biobrændsel fra globalbraende.dk er miljøvenligt biobrændsel i høj kvalitet.

Det er faktisk ret nemt at få træpiller hjem fra Tyskland til en rimelig fragtpris. Mange kunder danner indkøbsgrupper, så de får leveret hele træk med aflæsning til flere adresser.

Alle Kvalitets træpiller tyskland hele træk kan købes her hos globalbraende.dk til de bedste priser.

Vi har lavet et one-stop køb i shoppen til hele træk på udvalgte kvalitets træpiller. Så kan vi tilbyde en særlig konkurrencedygtig pris. Men du er naturligvis også altid velkommen til at høre os om et godt tilbud.

globalbraende.dk har ligeledes en skarp pris på træbriketter og brændetårne fra Tyskland, som evt. kan samles med træpiller til et helt læs til fordeling i indkøbs gruppen. Tal med naboerne eller ring til vognmanden for evt. kontakter i nærheden af din bopæl.

Alle brændsels priser er inkl. moms men uden levering.

Vi må desværre ikke sælge træpiller inklusiv levering p.g.a. momsreglerne, men har du ikke mulighed for selv at afhente på vores lager, kan du kontakte en billig og dygtig fragtmand her.

globalbraende.dk henviser til erfarne og billige transportører af træpiller, bigbags, foder, briketter, brænde og staldstrø.

Bestil dine træpiller hos Globalbrænde og spar op på 20 %.

Altid gode tilbud på træpiller med sikker, hurtig og selvfølgelig billig levering.

Mange kunder ringer først til de vognmænd, vi samarbejder med -før de bestiller brændsel. Fordi de har erfaring for at de er de bedste transportører og har det know-how om produkterne, det kræver. Så slipper de for huller i poserne og den erfarne truckfører arbejder hurtigt.

Jyskspedition.dk tilbyder levering af en lang række kvalitets brændselsprodukter til Stokerfyr, pillefyr, pilleovn, brændeovn, pejs mm. De tilbyder levering af træpillerne med medbringertruck.

Ring til HC og få et skarpt tilbud på levering af dine træpiller. Deres trucks kan komme ind på steder, der ellers er uegnede for almindelige fragt med palleløfter. Det skal dog være egnet underlag. Mobiltrucken vejer op til 2500 kg. og med 1 palle træpiller er vægten op til 3500 kg.

Når kulde, vind og mørke for alvor sætter ind og frosten nipper, er det en stor trøst, at den billige og miljø rigtige varme kan leveres til døren. Jyskspedition har nemlig specialiseret sig i landsdækkende levering af biobrændsel, træpiller, træbriketter, brænde, ovne, foder, gødning, strøelse og byggematerialer.

Brændslet leveres enten i pallegods eller bigbags, som de kører helt på plads i kundernes garage eller udhus ved hjælp af den truck, de har medbragt på lastbilen. Her er der ikke noget med at læsse af midt i indkørslen eller på gårdspladsen. Lastbilen er en trækker med sættevogn.

Jyskspedition stiller op med kvalitetsvarer, leveret af kvalitetschauffører med kvalitetsmateriel. Det betyder, at de servicerer kunder efter allerbedste evne.

Afhængigt af typen af paller kan de have mellem 24-26 paller på et helt læs.

Betalingen kan ske ved leveringen, ved bankoverførsel eller mobilpay.

Transportøren samler ordrer fra leverandører i Tyskland. Der benyttes som udgangspunkt fuldt lastede lastbiler til fragten. Så der skal koordineres logistisk så både fuldt læs og kortest mulig rute passer.

Der skal herefter læsses op på traileren, så godset står i den rigtige rækkefølge.