Welcome Guest

Min konto | Log ind |  Indkøbskurv :

0 vare(r)


Køb træpiller Tyskland!

  • Spar over 20 % på prisen i forhold til DK priser
  • Kun 7 % tysk moms
  • Nemt og sikkert
  • Hurtig levering

Det er nemmere end du tror at købe træpiller i Tyskland.

Der er lav moms kun 7 % på brændsel i Tyskland og forhandlerne har billigere transport af pillerne fra leverandører i Tyskland og østeuropa. Derfor sparer du lynhurtigt mere end 20 % på træpiller tyskland.

”Jamen, grænsehandel kræver selvhentning”.

Ja, men du må godt bestille en fragtmand til at hente dine træpiller og vi må godt henvise til en god og billig fragtmand, der f.eks. kan aflæsse med gaffeltruck.

Du behøver ikke køre med selv. Der foreligger jo en ordre eller faktura mellem dig og fragtmanden. Han kører på dine vegne. Du har hyret ham til opgaven. Du betaler ham selv for fragten.

Hent selv fra Tyskland hos globalbraende.dk, hvor du kun betaler 7 % tysk moms - eller arranger selv afhentning med dansk vognmand. Det er nemt!

Forudbestil online og betal med dankort:

Du kan betale med dankort hos globalbrænde. Så er din betaling sikret og du kan få pengene tilbage, hvis der skulle ske noget uventet. Der har desværre været kedelige eksempler i branchen fra både danske og udenlandske forhandlere, hvor folk har overført store summer og så ikke fået varen. Brug dit dankort for en sikkerheds skyld!

Bestil træpillerne her, og afhent i Eggebek, Schleswig-Holstein, 25 km fra grænsen. Alle priser er AB-lager Eggebek. Ved større mængder + 24 paller ring for pris 30 700 801.

Vi taler og skriver på dansk.

Som reglerne er nu kan du faktisk kombinere dine køb af træpiller med fx dyrefoder eller lidt øl og sodavand eget forbrug – dog ikke pallevis. Du skal blot underskrive eksporterklæringen på nettet og selv angive importen hos skat. Det klares også online. Vi har en aftale med Harboe produkter. Ring 30 700 801 hvis du vil høre mere om dette.

Billige træpiller fra Tyskland

Vi har et af grænse-egnens absolut største lagere og altid de billigste priser på kvalitets træpiller, træbriketter, pejsebrænde, pilleovne, dyrefoder og staldstrøelse.

Hvorfor er biobrændsel så billigt i Tyskland? Tyskerne har i efterhånden en hel del år sat ind med tilskud til solceller, vindmøller, biogas mm. Derfor har de også valgt denne lave moms på biobrændsel. De vil drive landet i mod tilvalg af CO2 venlig energi. Det er jo meget prisværdigt og det er jo ikke for at modarbejde det danske salg af biobrændsel, at du skal købe i Tyskland – der er bare god fornuft i det. Prisen på fragten af fx træpiller fra producenten, er betydeligt billigere for et Tysk lager end til Danmark. Der er simpelthen bare flere lastbiler, der skal den vej og som har returlæs fra Tyskland.

Derfor – skal du bruge minimum 3 paller træpiller, briketter, brænde, foder, staldstrø og lignende – så kan det betale sig at købe direkte fra Tyskland og få en fragtmand til at hente dem. 3 paller løber hurtigt over en sæson. Køber du om sommeren har du ofte den bedste pris og fragtmanden har mindre travlt.