Welcome Guest

Min konto | Log ind |  Indkøbskurv :

0 vare(r)


Køb hele vognlæs med træpiller hos Globalbrænde

Der er kæmpe økonomiske fordele ved at samles i indkøbsklubber og købe brændsel – fx træpiller i hele læs på paller fra Tyskland med kun 7 % moms. Ofte er der minimum 20 % besparelse.

Jyskspedition er en uafhængig fragtmand, som gerne hjælper med at samle kontakter i området omkring dig til fælles indkøb af træpiller på palle eller i bigbags. For det første er prisen på træpillerne før moms ofte billigere i Tyskland i forvejen, dertil kommer, at du sparer forskellen mellem den danske 25 % moms og den Tyske 7 % moms. Endelig bliver omkostningen til fragten mindre, når den fordeles på flere paller eller hele læs. Så regnet ud per palle får du en super god pris for varmen til hjemmet.

Jyskspedition leverer gerne med gaffeltruck lige til døren til hele landet også bro faste øer eller til færgehavn.

Vælger du den svenske Ikea træpille kan Jyskspedition oveni købet have hele 26-30 paller træpiller på et helt læs.

Ikea træpillen er en god kvalitetstræpille med høj brændværdi som er egnet til mange typer pillefyr og stokerfyr.

Ved Globalbrænde kan du handle og betale sikkert med dankort. Det er en klar fordel fremfor bankoverførsel. Så hvis du er usikker på nethandel, så vælg at betale med visa-dankort, så du kan gå til din bank, hvis du ikke får varen. Læs mere om indsigelsesret: https://www.emaerket.dk/forbruger/tips-guides-og-gode-raad/benyt-indsigelsesordningen

Betaler du med betalingskort, kan din bank tilbageføre pengene til din konto, hvis varen ikke dukker op. Er varen væsentligt anderledes end det, du bestilte – og du ikke får noget ud af at klage direkte til netbutikken – er der tale om et uberettiget træk på dit kort, og så kan din bank ligeledes føre pengene tilbage.

Din internetforbindelse skal være krypteret, når du overfører fortrolige oplysninger som for eksempel dit kortnummer. Når forbindelsen er sikker, vil der være en lille hængelås foran url'en i de fleste browsere

På Globalbrænde kan du i øvrigt søge om rentefrit lån op til et ½ år gennem lånlet. Lånet kan anvendes til hele købet fx pilleovn, rørdele, gulvplade og træpiller.

Jyskspedition har pålidelige jyske chauffører, der læsser dine paller sikkert på en presenning trailer, så det også er muligt at komme til mange aflæsningssteder. Gaffeltrucken klarer det sidste stykke.

Jyskspedition samler blandt andet sammen for en indkøbsgruppe ved Års. Hvert år når sommersæsonen går i gang samles det om at købe træpiller hele læs til levering. Nogle sværger til Lava eller German Pellets mens andre kun vil have IKEA træpillen. Men jyskspedition koordinerer, så der kommer hele læs til Års med stor besparelse.

Kender du en nabo eller 2, der også bruger træpiller? Så spørg dem om I ikke skal handle sammen og opnår store besparelser. Men jeg har ikke plads? Måske har din nabo eller en lokal bonde eller hesteejer, vil lade jer opbevare træpillerne for en lille kompensation. Måske har staldejeren selv brug for staldstrøelse? Staldstrø købes nemlig også med økonomisk fordel fra Tyskland.

Jamen, så kan vi jo ligeså godt købe fra Polen eller Litauen? Det er da en mulighed. Kan du betale med dankort? Kommer læsset med dansk chauffør, der selv aflæsser efter aftalt tidspunkt? eller med Ukrainsk container fragt, hvor du har max. 1 time til at få fundet en gaffeltruck og aflæsning? Kan du betale chaufføren kontant for fragten, når du ser varen eller må du bankoverføre beløbet til en Ukrainsk konto?

Selv os der hele tiden handler med østeuropa eller udenlandske fragtmænd må ind i mellem erkende, at vi er blevet snydt så det driver. Det er ikke nemt, når dem vi ellers lige var begyndt at stole på viser sig at være yderst upålidelige. Så er det at folk hellere vil betale mere for en dansk lokal leverandør.  

Selv her har der i blandt andet kontant været dokumenteret snyd. Så helt enkelt – spar penge – køb træpiller hele læs fra Tyskland og betalt med visa- DANKORT. Så får du både billig varme og handler trygt og pålideligt.

  • Billige Tyske priser på træpiller
  • Pålidelig kvalitet
  • 7 % moms
  • Sikker nethandel
  • Dansk kundeservice
  • Fordelagtige fragtpriser
  • Pålidelig fragt
  • Danske chauffører