Welcome Guest

Min konto | Log ind |  Indkøbskurv :

0 vare(r)


Køb kvalitets træpiller direkte fra fabrik!

Kvalitets træpiller sælges sjældent direkte fra fabrik. Der er ofte både en importør og en forhandler. Hos nogle fabrikker skal man aftage ½ års forbrug for at kunne handle direkte.

Men har du CVR nummer kan du købe næsten direkte uden at skulle aftage mere end et helt læs. Til gengæld sendes det direkte fra fabrik. Handler du med Globalbrænde, handler du med importøren, Vi kan derfor tilbyde dig et helt træk med dansk fragtmand direkte afhentet fra container på havnen eller direkte fra fabrik. Du afregner ikke moms, da det er CVR nummer til CVR nummer indenfor EU og så må fragt og varer gerne stå på samme faktura uden moms.

Lastbilen kommer direkte fra fabrikken, og chaufføren kan angive en ca. ankomsttid. Vælger du en af de fragtmænd vi samarbejder med, kan du få aflæsset med gaffeltruck.

Globalbrænde tilbyder kvalitets træpiller til billige priser, da vi kan levere direkte fra vores træpille fabrik. Træpiller er en både økonomisk og miljø rigtig løsning.

Er der koldt i hytten - så ring 30 700 801 for sytten! Vi er direkte importører fra svensk fabrik af træpiller, briketter, strøelse og foderpiller – det hele kun i den gode kvalitet 

Ved afhentning direkte fra vores lager kan du både betale forud via bestilling her på vores hjemmeside, eller du kan vælge at betale på udsalgsstedet, når du henter. 

Barlinek er en gulv- og træpille fabrik i Polen, hvor det skulle kunne lade sig gøre at få et læs træpiller hjem direkte fra fabrik, med mellemfakturering hos os. og priserne er sku i orden.

Velkommen til globalbraende.dk. Vi leverer kvalitets træpiller fra Sverige, Tyskland, Polen, Litauen, Ukraine og Canada, som vi selv importerer direkte fra fabrikkerne. Ved flere rejser til udlandet har vi konstateret, at det langt fra er alle ”fabrikker”, der er hvad de giver sig ud for. Vi finder de producenter, der kan levere samme høje kvalitet, hver gang!

Når folk i dag googler "billige træpiller", så kan det være af flere årsager, men et sikkert bud er, at mange føler, at det er svært at sammenligne træpiller. Men som udgangspunkt får man langt hen ad vejen, hvad man betaler for. Råvaren – det kernesunde, tørre, kvalitets træ fra bæredygtige skove koster jo mere end afskåret træ, grene, bark og blade.  Vi anbefaler certificerede træpiller DIN+ eller ENPlus A1 fra PEFC eller FSC certificerede fabrikker, der køber træ til møbel, gulv eller byggematerialer. Så er råvaren i orden.

Det næste du bør kigge på er mængden – hvor mange kilo er der på pallen?

Er varen inklusiv eller eksklusiv moms? Kommer der håndteringsgebyr oveni prisen?

Mange leverandører har enten pallegebyr hvor du betaler for engangspallen eller et eller andet håndteringsgebyr.

Hvor meget skal du betale for fragten? Er fragten til fortov eller der hvor du ønsker? De fleste forhandlere både i Danmark og fra udlandet tager en varierende pris for fragten. Det skyldes at det jo af gode grunde er forskellige kilometer at køre, med eller uden bropris samt hvor mange, der i øvrigt skal have varer i området, så fragtmanden har en fyldt vogn at køre med.

Træpiller kan variere i pris fra kr. 1200.- pr. palle til kr. 2.600 pr. palle. Denne variation er over kr. 1.400,-. Så det er da fristende at fokusere på prisen. En af de største faktorer, der har indflydelse på prisen på træpiller, er oprindelsesland og producent. Det fleste meget billige træpiller er produceret i Østeuropa eller i Asien. De afskibes i store skibe og pakkes i poser ved havnen. Disse billige piller er som regel af ringe kvalitet, og er ikke produceret af rester fra savværks- og/eller møbelindustrien. Det har negativ betydning for miljøet.

Lavkvalitets-træpiller er præget af et lavt energiindhold samt højt fugtindhold og askeindhold. Derfor kan relativt dyrere træpiller ofte godt betale sig, hvis man betragter det bedre energiindhold, mindre rengøring og generelle forbedring af brugeroplevelsen.

Du bør være opmærksom på, at billige træpiller ofte har meget slagge. Slagge er et restprodukt, der kommer ved forbrænding af materialer, der ikke er 100 % rene. Træpiller kan have meget slagge, hvis råstoffet til produktionen har været urent fx træ med bark eller at der har været brugt et bindemiddel. Mængden er slagge er også ofte højere i træpiller med et højt askeindhold.

Slagge er skidt for pillefyret, da det sætter sig i dets indre dele og kan skabe blokeringer og andre mekaniske fejl. Kvalitetstræpiller fra fx Sverige er altid produceret af rent træ, hvilket sikrer at indholdet af slagge er minimalt. 

Hos Globalbrænde har vi gode aftaler med selve producenterne, hvilket forbedre vores forsyningskæde, og giver os mulighed for at sænke priserne på træpiller, der ellers ville have kostet over kr. 2.000. Vi er meget stolte over at kunne sælge den høje kvalitet til en god pris og med en god service.