Welcome Guest

Min konto | Log ind |  Indkøbskurv :

0 vare(r)


German Pellets 8 mm globalbraende.dk

Køb 8 mm træpiller German Pellets billigt fra Tyskland kun 7 % moms.

66 sække a 15 kg, højeste Brændværdi 5,4 kWh/kg, fugt kun 7-9 %, Aske < 0,5 %

German pellets er pakket i poser af 15 kilo som er lette at håndtere - en palle indeholder 60 poser.

Fra Tysklands førende træpillefabrik. Træpiller i 8 mm fra Wismar Pellets GmbH er et godt valg til forbrugeren, der ønsker tyske kvalitets træpiller, og ikke er nidkær om prisen.

Træpillerne er et godt eksempel på tysk grundighed.

Sammenlign priser og læs de gode anmeldelser af German Pellets 8 mm Træpiller.

German Pellets - 8 mm Træpiller 896 kg. German pellets 8 mm, 896 kg. Pris fra: 1.299,00 kr.

Siden 2005 har German Pellets opbygget et unikt varemærke i Europa, og er nok i dag Europas største producent af træpiller. Det har været muligt for German Pellets at blive Europas største varemærke af træpiller, fordi man fra starten har satset på kvalitetsstyring på højeste niveau og rigtig mange penge på markedsføring. Den strenge tyske kvalitetsstyring og egen produktion sikrer, at fabrikken har styr på processen og kan levere kvalitets-træpiller, som er ens ved hver produktion.

Wismar Pellets GmbH overtog fabrikken fra tyske German Pellets GmbH efter konkursen i 2016, og er nu producerer Wismar igen de velkendte Premium træpiller, under mærket German Pellets. 

Wismar fabrikken producerer både 6 mm og 8 mm træpiller. 8 mm træpiller er ofte foretrukket i Norden og velegnet til de fleste slags stokerfyr, mens 6 mm træpiller er at foretrække til morderne pillefyr, mindre stokerfyr og især pilleovne.

Alle træpiller fra Wismar Pellets er certificeret efter den strenge tyske Dinplus norm og den fælles europæiske ENPlus A1. Men analyser viser, at de producerede træpiller er bedre end de opsatte normer i DIN+. Producenten hævder at German Pellets produktet har en hidtil ukendt brændværdi på ca. 5,4 KWh/kg ved 7 % fugtighed.

Biobrændselsforeningen skriver dog om effektiv brændværdi:
Brændværdien opgives enten i gigajoule pr. tons (= megajoule pr. kilogram) eller i megawatt -timer pr. tons. Biobrændslers nedre brændværdi er den varme mængde, brændslet indeholder, når varmegenvinding ved kondensering af vanddamp i røggassen ikke medregnes. For træ gælder, at træarter med relativt høj rumvægt, f.eks. bøg, eg og ask, har højere brændværdi end arter med lav rumvægt, f.eks. fyr, lærk og gran.

German Pellets produceres udelukkende af fyrretræ.

Kender man sin råvare i rent træ, mængden af bark, og har man 100% styr på produktionen, så vil askeindholdet være max. 0,4% og fugten være max. 7%. Det betyder, at man har den bedste træpille, og den effektiv-brændværdi kan derfor ikke være højere end:

Effektiv brændværdi uden bark, aske 0,4%, fugt 6% kan ikke være højere end: 4250 Kcal/kg – 17,8 Mj/kg -4,9 kWh/kg.

Møder man nogle, der hævder, at den effektive brændværdi på deres træpille er højere end ovennævnte, er det fordi, de er blevet fejlinformeret.

DIN+ er et certificeret kvalitetsstempel, der sikre kunderne et ensartet kvalitetsprodukt. Vigtige målepunkter såsom askeindhold kontrolleres løbende både på råvarer og på færdigproducerede træpiller. Vandindhold kontrolleres elektronisk og løbende, så fabrikken er sikker på et konstant vandindhold i pillerne.

German Pellets træpillerne indeholder et minimum af smuld. Det lave smuld indhold er med til at sikre en ensartet forbrænding og giver derfor den mest økonomiske drift. Specielt i mindre stokerfyr og pilleovne er det en klar fordel at bruge træpiller med et minimum af støv og smuld.

Træpiller af bæredygtige råvare

Råvarerne som fabrikken bruger er PEFC certificeret. PEFC certificeret træpiller sikre, at råvaren kommer fra bæredygtig skovbrug og træproduktion.

Råvaren er affaldstræ og spåner fra savværksindustrien eller andre træindustrier. Det kan også være hele stammer, som laves til savsmuld. Næste proces er den rette blanding af forskelligt savsmuld.
Nu skal savsmuldet tørres, det skal helst ske på en skånsom måde, så der kun sker en fordampning af det overskydende vand. Den mest skånsomme måde er savsmuldet kører over et bånd, der er tilpasset, så vandprocenten er max 9 % når savsmuldet forlader båndet.

Inden savsmuldet kommer igennem pillepressen findeles det yderligere, så der kan produceres en ensartet træpille i 6 eller 8 mm. Efter pillen er presset, køles den ned, så den er lagerstabil. Den energi der bruges til produktion af træpiller udgør 2,7% af den endelige energi. Til sammenligning bruges der 12% til produktion af olie.

Priserne på German Pellets er ofte forholdsvis dyre i forhold til tilsvarende mærker som svenske træpiller IKEA, Agrol og andre Tyske eller Østrigske mærker. Man betaler for den voldsomme markedsføring og Wismars kæmpe opkøb af fabrikker og skov i blandt andet USA. German Pellets åbnede sidste år en træpillefabrik i Woodville, Texas som producerer 500.000 tons træpiller om året, det er 1400 tons om dagen. Denne fabrik kan supplere 125.000 husstande med træpiller

OBS! Nu kan woodox kvalitets træpiller fra producenten der også laver German Pellets købes i DK.

Woodox træpiller består af 100 procent ren natur. Der bruges udelukkende ubehandlet træ fra bæredygtigt drevne skovbrug. Størstedelen af træet kommer direkte fra Tyskland. Woodox er træpiller i premium-klasse og certificeret efter ENplus A1 og DINplus. Ensartet kvalitet sikrer en stabil varmekilde. Woodox har bedre værdier end krævet af certificeringen.