Welcome Guest

Min konto | Log ind |  Indkøbskurv :

0 vare(r)


Et helt læs Svenske Træpiller

IKEA Træpiller et helt læs

Flere visninger

  • IKEA Træpiller et helt læs
  • IKEA Træpiller 6 mm
  • IKEA Træpiller palle
48.750,00 krHurtigt overblik

Prisen er for et helt læs Svenske Træpiller afhentet på Hamborg Havn - vi kan formidle kontakt med vognmand - I afregner selv (priser ligger typisk mellem 3-5000 kr.) IKEA Træpiller 6 mm i 15 kg poser, hårdpresset rent lyst træ 26 paller á 960 kg


Køb 10 læs (260 paller) og få prisen pr. pl. helt ned på 1580 DKK!


Detaljer

Hele 26 paller af 960 kg effektive og hårdtpressede DINplus kvalitets træpiller fra IKEAs møbel fabrikker. Prisen er for et helt læs afhentet på Hamborg Havn - vi kan formidle kontakt med vognmand - I afregner selv (priser ligger typisk mellem 3-5000 kr.)
Svenske Træpiller 6 mm i 15 kg poser, 26 paller á 960 kg
Brændværdi 4900 kcal/kg, fugt 2-5 %, aske 0,2-0,5 %

Svenske Træpiller laves af rene lyse træsorter (fyr, gran, birk, ask, bøg) og er ikke tilsat bindemiddel, har et minimum af smuld, ingen tendens til slaggedannelse og et meget lille askeudkom. Egenskaber der kendetegner træpiller af høj kvalitet!
IKEA køber kvalitets træ og restproduktet laver de til træpiller og briketter. Træbriketter og træpiller fremstilles af savsmuld og savspåner, der presses sammen under stort tryk. Træ til møbelproduktion skal være afbarket og tørt. Lakering og behandling af træet sker først senere i produktionsprocessen, så savsmuldet er helt rent og helt tørt - absolut perfekt til brændsel. Når man starter med et rent råmateriale sikrer også et glat og ensartet produkt, hvilket naturligvis er specielt vigtigt ved træpiller, som skal kunne glide let i fremføringssnegle og rør uden at sætte sig fast. IKEA samarbejder derfor med WWF Verdensnaturfonden om at modarbejde ulovlig træfældning og i stedet fremme bæredygtig skovdrift, således at naturen ikke tager skade, men derimod får det bedre.

Globalbrænde er primær importør af Svenske træpiller fra IKEAs fabrik

www.globalbrænde.dk samarbejder kun med de dygtigste aktører på kvalitetspiller.