Welcome Guest

Min konto | Log ind |  Indkøbskurv :

0 vare(r)


Gode priser på billige træpiller Fyn

Københavnerpriser duer ikke på Fyn

Fynboer følger i høj grad normen fra Jyderne. Hvorfor betale mere end højest nødvendigt?

Fynboerne kan lide kvalitet, men er super skarpe på prisen. Der er ikke prestige i at købe dyrt.

Jydepris er også Fynpris

Jydepris betyder for nogen pris uden moms – men begrebet dækker også over rigtig lave priser.

Fynboer kører måske ikke i samme grad langt for de gode tilbud. Det behøver de jo ikke. Varerne fragtes alligevel igennem fynsland, så kan sælger jo ligeså godt droppe varer af til den rette pris, når de kører gennem Fyn.

Fynboer er blevet bedre til at arrangere sig. De er begyndt at danne indkøbsklubber. Der er rigtig mange penge at spare, når man kan købe stort ind sammen.

Jyskspedition har hvert år en opgave for en indkøbsklub på Sydfyn. Fælles for klubbens medlemmer er, at de alle har brug for træpiller, briketter eller pejsebrænde. Fælles er også at de gerne sparer penge ved at købe sammen, købe om sommeren, købe fra Tyskland og deles om fragtudgiften. Hver betaler sit, per palle og får hver især præcis de varer de ønsker, fra samme leverandør – Globalbrænde. Jyskspedition giver en særlig god pris på fragten, da de er glade for et helt træk, der skal fordeles over forholdsvis små afstande. Alle drager fordel af indkøbsklubben.

Globalbrænde har alt i billige træpiller, pejsebrænde, staldstrø og hestefoder. 

Billige træpiller behøver ikke være lig med slagger og smuld. Det er kun et spørgsmål om at finde de rette fabrikanter.

Find gode tilbud på bioenergi og til hestehold til billige priser på www.globalbraende.dk

Uafhængige og dygtige fragtmænd leverer træpiller til Fyn og Sjælland – træpiller er en billigere og langt mere miljøvenlig varmekilde end el, olie og gas.

​Har du brug for billige træpiller Fyn til jydepris, er Globalbrænde det oplagte valg.

Rigtig mange kunder både private og erhverv har været glade for vores træpiller i bedste kvalitet til gavn for miljøet.

Også fynboer bør se nærmere på køb af billige træpiller fra grænsehandlen. Ved hele læs er der meget at spare. Det kan være hele træ af træpiller, men også mixede palle læs af fx hestefoder, staldstrø, brænde og briketter osv. Til samme nærområde. Der betales kun et mindre droptillæg per afsætningssted. Jyskspedition kan levere med gaffeltruck.

Kæmpe lager i Eggebek haves med mange typer kvalitets træpiller. Få bragt eller hent selv.

Globalbrænde sælger Fyns billigste træpiller fra vores salgssted i Eggebek og vi har et stort sortiment indeholdende både de gode, billige og de supergode træpiller med lav moms.

Svenske IKEA træpiller er bæredygtig skovdrift og minimal CO2 belastende transport.

Globalbrænde har den svenske IKEA træpille. En super kvalitets træpille, med høj brændværdi, lav askeprocent – intet smuld og slaggedannelse. Certificeret i overensstemmelse med DIN+ krav. Her er der en særlig god jydepris for hele træk 26-30 paller.

PEFC for bæredygtighed og fremtiden

For miljøets skyld køb IKEA træpiller med PEFC certifikat for bæredygtig skovdrift, hvor det er restprodukter fra træindustri, der genanvendes og hvor der er foretaget mindst mulig fragt med træpillerne for at reducere CO2 belastningen. Jo længere østfra eller vestfra, du køber træpiller jo mere belaster du miljøet med CO2 fra fragten.

Læs mere på: http://pefc.dk/

PEFC-systemet stiller krav til, at træet skal kunne spores hele vejen gennem produktionskæden fra de certificerede skove til de forarbejdende led og endeligt til forbrugeren. Derfor skal alle der forarbejder eller forhandler PEFC certificeret træ have et sporbarhedscertifikat.

PEFC er verdens førende skovcertificeringssystem og en uafhængig non-profit organisation, der fremmer bæredygtig skovdrift. En stigende efterspørgsel efter PEFC certificeret træ og træprodukter gør det til en god ide at blive certificeret.

German Pellets er PEFC certificeret men Wismar fabrikken kan ikke følge med og derfor er GermanPellets ofte træpiller fra deres nye fabrik i USA. Barlinek og Lava er ikke bæredygtig skov. Asiatiske træpiller er ofte både rovdrift på skov samt CO2 belastning fra skibstransport.